До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Natural Roses


Natural Roses от La Belle Rose са натурални, естествени еквадорски рози, запазващи свежестта си над седмица.  Аранжирани майсторск в луксозна кутия, ние подчертаваме красотата на натуралните рози. Неустоимите ни цветни аранжировки са нов, модерен начин да изразите чувствата си. С подобна изненада не само ще впечатлите дамата на сърцето Ви, но и ще се отличите от масата с оригинален подарък. 
Нашият екип се състои от майстор-флористи, дизайнери с усет и отношение към най-малкия детайл. Всеки един от тях притежава творчески качества, владее техниката на аранжиране на розите в кутии до съвършенство. 

                                                                


Естествените рози, аранжирани в луксозни дизайнерски кутии са перфектният начин да покажете любовта, загрижеността и уважението си. Рожден ден, имен ден, кръщене или просто без повод - всеки момент ще бъде запомнен и превърнат в специален! С подобен подарък думите са просто излишни! Кутията с рози говори сама за себе си. А със специалното послание в картичка ще стоплите сърцето и душата на любимият за Вас човек...


                                           


Нашите кутии с рози са истински произведения на изкуството! Радост за сърцето, красота за очите и нежен аромат за обонянието! Дизайнерските кутии, изработени от луксозен мат ламинат, с гравирано златно лого и сатенена панделка са идеалният завършек на този оригинален подарък!
Предлагаме няколко класически цвята натурални рози - червени от сорт Freedom, розови от сорт Pink Floyd, жълти от сорт Braitan и бели - Polar Star. С всеки един от тях можете да кажете много повече от "Благодаря!", "Извинявай!", "Обичам те!". С кутия с натурални рози можете да засвидетелствате за вашата безусловна любов, уважение и загриженост!