До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна черна кутия с лилави рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 199.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма на кутията: кръгла

Размер: средна
Цвят на кутията: черна
Цвят на розите: лилави

Средната кръгла кутия с лилави Eternal Roses от La Belle Rose е стилен начин да зарадвате някого. Кутията с лилави рози е точният начин да подарите луксозен подарък на специален човек. Тази композиция от рози символизира артистизъм и вдъхновение. С тази кутия можете не само да зарадвате любим човек, но и да позволите тази кутия да краси домашния интериор с месеци, та дори години. Романтичният подарък със сигурност ще привлече погледа на всеки гост!

Символика на лилавите рози: 

Лилавият цвят се свързва с творчеството, вдъхновението, магията и властта. Макар и рядко срещани, лилавите рози създават голямо впечатление у всеки, който ги види и много хора се доверяват именно на този цвят, когато избират букет за близки. Но с новата модерна интерпретация на класическите букети, нашите кутии представят аранжирането по нов начин.

Заедно с всяка кутия рози получавате:
  • Приблизително 15 до 17 вечни рози, аранжирани майсторски;
  • Средна кръгла дизайнерска кутия със златно лого;
  • Поздравителна картичка с послание от вас, но написано от нас.
Ако любимият цвят на получателката е именно лилавият, то вие ще направите един от най-правилните избори при купуване на подарък. В комбинация с луксозната поздравителна картичка и мило послание, вие ще превърнете празника на любимия човек в незабравимо преживяване!

Съхранете розите в продължение на до 5 години чрез правилна грижа за тях!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър