До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Квадратна черна кутия - Blue Ómbre

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 279.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Kвадратна кутия с 16 вечни рози Blue Ómbre е истинска наслада за очите! Този лимитиран модел кутия няма втори по рода си. Òmbre означава "сянка" и представлява преливане на цветове от една гама. Тук преливането става между тъмносини, светлосини, сребърни и перлени рози. Подредени в 4 елегантни редици, общо 16 рози създават този нежен ансамбъл от цветове. Тъй като аранжирането на рози в кутия е нова, модерна интерпретация на класическите букети, четният брой цветя не бива да ви притеснява. Ако все пак държите на нечетният брой, нашите любезни служители с удоволствие ще ви помогнат в избора и на кутия.

Вечните рози са естествени рози, обработени по специална технология чрез балсамиране. Те са откъснати, когато цветовете са най-красиви и с подходяща големина. На допир са изключително фини и нежни и със сигурност ще забележите малките детайли и съвършенсто, което само истинската роза притежава. Няма как да сбъркате тази роза с изкуствена. 

А какво символизира всеки от тези изящни сами по себе си цветове? 

Тъмносиньото е най-студеният цвят, който се свързва с дълбоките води. Но освен това този цвят се свързва с истиността и сдържаността. С рози La Belle Rose w този цвят можете да изкажете вашите искренни намерения или просто да подарите рози в любимият цвят на жената до Вас.

Класическото синьо или светлосиньото се свързва с чистотата, вдъхновението, комуникацията. Общо за синият цвят е, че символизира спокойствие. 

Сребърните рози са един нестандартен, но много красив елемент в тази цветна композиция. Свързани със среброто, тези рози изглеждат като нежно бижу, подхождащо на млада и нежна дама. Сребърните рози са акцент в гамата от рози.

Перлените рози са завършваният елемент в този цветен ансамбъл. Бялото е символ на чистотата и нежността. Малките фино блещукащи частици, създаващи перленият нюанс допринасят за една изящна визия на кутията с рози. Перлените рози са балансът на цветовата гама.

Имате избор между черна и ванила кутия. Все пак ние решихме, че черната придава съвършен стил и класа на цялостната визия. Kвадратната кутия с 16 вечни рози Blue Ómbre е подходяща за млади, весели и щури дами, които биха оценили красотата й в най-голяма степен. 

Вечните рози запазват този невероятен вид най-малко 365 дни до 5 години, за което значение има правилното съхранение! Подарък, който наистина си заслужава!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър