До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна ванила кутия с жълти рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 199.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма: кръгла

Размер: средна

Цвят на кутията: ванила

Цвят на розите: жълт


Средната кръгла ванила кутия с жълти Eternal Roses е прекрасна интерпретация на класическият букет с рози. Нашите балсамирани рози са обработени по специална технология, така че запазват визията си най-малко 1 година. Благодарение на това те запазват яркият си жълт цвят, който не променя наситеността си. Красивите жълти рози са най-правилният начин да облечете думите си в мил жест, който ще се помни дълго.


Символика на жълтите рози:

Жълтият цвят се свързва с приятелство, топлина, светлина и радост. Напомнящ за слънчевите топли дни, този цвят винаги внася светъл лъч в домашната атмосфера. Подарете тази кутия като символ на вярно приятелство!


С всяка кръгла средна кутия с жълти рози получавате:


  • между 15 и 17 вечни рози на брой, аранжирани в кутия;
  • ванила кутия със златно лого и жълта панделка;
  • поздравителна картичка.


Приятелските Ви намерения ще бъдат представени с един оригинален и творчески издържан подарък, който малко  хора са получавали. Изненадата Ви е пример за съвършения стил, който притежавате и вкусът Ви за луксозните подаръци.

Запазете красотата на розите минимум 365 дни с правилно съхранение!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър