До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна черна кутия с жълти рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 199.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма на кутията: кръгла
Размер: средна
Цвят на кутията: черна
Цвят на розите: жълти

 

Средна кръгла черна кутия с жълти балсамирани рози е уместен начин да покажете Вашата любов, специално отношение и внимание. Жълтите Eternal Roses са променили своето значение и от символ на лицемерие, са се превърнали в олицетворение на радост, топлина и внасят слънчев лъч в сивото ежедневие на скъп за нас човек. Артистичните ни кутии с вечни балсамирани рози отразяват новият модернистичен поглед върху аранжирането и подаряването на цветя. Тези уникални цветни ансамбли представляват истинско удоволствие за сетивата. Нежно обгърнати от дизайнерската кутия, вечните рози показват на-силната си страна – своята красота.
 

Символика на жълтите Eternal Roses:

Жълтият цвят е светъл, позититвен и жизнен цвят. Макар и да се свързва с лицемерие, прозорливост, този оптимистичен цвят се явява символ на доброто приятелство и уважението. Подарете кутия с жълти рози на дама, която считате за Ваша вярна приятелка и тя ще го оцени подобаващо. А всеки любител на жълтият цвят ще остане очарован от милият жест.
 

С всяка средна черна кутия с жълти рози получавате:

  • От 15 до 17 балсамирани жълти рози от Еквадор;
  • Изискана черна кутия с лого и панделка в жълт цвят;
  • Поздравителна картичка в плик с послание и с червен восъчен печат.
 
Артистичната композиция от жълти рози е истинско удоволствие за очите. Кокетната аранжировка ще краси домът на получателката си, но ще носи и незаменим спомен за едно преживяване. Уникалната кутия от черен матиран цвят и най-висококачествените еквадорски балсамирани рози са в перфектна симбиоза за създаване на неповторима емоция!
 
Най-малко 365 дни тази кутия ще радва очите и сърцето на скъпата жена, която ще ги получи!