До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна ванила кутия със светлосини рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 199.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма на кутията: кръгла

Размер: средна

Цвят на кутията: ванила

Цвят на розите: сини


Средната кръгла ванила кутия със светлосини Eternal Roses от La Belle Rose е един от най-нежните ни цветни композиции, които да подарите на специална за Вас дама. Кутията със светлосини вечни рози е изискан подарък, който заслужават само специални дами в нашият живот. Ако искате да изкажете благодарността си, да покажете вниманието си, да кажете "Обичам те!", "Ти си специална за мен!" - това е най-правилният начин. И докато класическите букети с натурални рози губят своята актуалност, то новите флорални интерпретации с вечни рози ще запазят този важен момент на изненада за дълго време!

Символика на синият цвят:

Синият цвят е един от основните цветове. Свързва се с въображение, вдъхновение, аристократичност, благородство. Ако дамата, която ще ги получава е художник, артист, музикант, то със сигурност ще се влюби в тях. Ако е майка на момче - също! Ако е аристократична дама - това е нейната кутия.

С всяка средна кръгла ванила кутия със светлосини Eternal Roses получавате:

от 15-17 вечни светлосини рози;

луксозна ванила дизайнерска кутия със златно лого;

поздравителна картичка с восъчен печат.

Ако искате да подарите сърцето си, да оставите траен спомен в съзнанието на любимата за вас жена - то това е най-перфектният начин да го направите! Със средна кръгла ванилакутия със светлосини Eternal Roses ще направите един деннезабравим. А за да се радвате на красивата интерпретация най-малко 1 година важно значение има правилното им съхранение!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър