До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Малка ванила кутия с жълти рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 119.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма: кръгла
Размер: голяма
Цвят на кутията: ванила
Цвят на розите: жълт


Малката кръгла ванила кутия със 7 жълти Eternal Roses e елегантно бижу от рози, аранжирани грижливо. Малката ванила кутия с вечни рози е красиво бижу, което заслужават истинските хора в живота ни. Подарете тази кутия за всеки повод, та дори без повод, за да покажете признателнсотта си. Седемте рози в тази кутия са аранжирани с особено внимание към детайла за получаването на този неустоим цветен ансамбъл.


Символика на жълтите рози:
Жълтият цвят има различна символика в различните страни от света. В Китай например цветът се тълкува като символ на могъщество. В други страни пък  е символ на раздяла и изневяра. Общо казано, жълтият цвят е топъл и обединява хората, свързва се със радост и щастие. Факт е, че засилва мозъчната дейност и подобрява паметта. 


С всяка малка кутия с жълти рози получавате:
  • 7 вечни рози, аранжирани с прецизност 
  • малка кръгла ванила кутия с лого и панделка
  • поздравителна картичка с мило послание
Малката ванила кутия с жълти рози носи радост, светлина и топлина. Подарете тази цветна композиция на скъп и близък приятел! Със сигурност ще се отличите с оригиналност и внимание. 
За максималният живот на розите значение има правилното им съхранение. Само така те ще живеят дълго - над 1 година.

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър