До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна черна кутия - Midnight Silver

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 279.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Средната кръгла кутия Midnight Silver е като звезда от небето! Тя ще блести и ще радва дамата на вашето сърце в продължение на до 50 години! Чрез средната квадратна кутия можете да покажете своята чиста любов, когато думите са ненужни. Midnight Silver прегръща 4 сребърни рози, перфектно обградени от графитени рози Midnight.

Вечните рози са естествени рози, обработени по специална технология чрез балсамиране. Те са откъснати, когато цветовете са най-красиви и с подходяща големина. На допир са изключително фини и нежни и със сигурност ще забележите малките детайли и съвършенсто, което само истинската роза притежава. Няма как да сбъркате тази роза с изкуствена. 

А какво символизира всеки от тези изящни сами по себе си цветове? 

Розите Midnight са в графитен цвят с невероятни частици, блещукащи във всички цветове на дъгата. Тук символиката не се дефинира ясно, но красотата на тези рози е еднозначна и се оприличава са красиво бижу, което би възхитило всяка дама. 

Сребърните рози са един нестандартен, но много красив елемент в тази цветна композиция. Свързани със среброто, тези рози изглеждат като нежно бижу, подхождащо на млада и нежна дама. Сребърните рози са акцент в гамата от рози.

Имате избор между черна и ванила кутия. Все пак ние решихме, че черната придава съвършен стил и класа на цялостната визия. Средна кръгла кутия Midnight Silver е подходяща за млади дами, с вкус към стилните неща, които биха оценили красотата й в най-голяма степен. 

Вечните рози запазват този невероятен вид най-малко 365 дни до 5 години, за което значение има правилното съхранение! Подарък, който наистина си заслужава!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър