До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна черна кутия - Gold&Black Box

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 259.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Средната кръгла кутия Gold&Black Box е луксозен подарък, който няма как да не бъде оценен подобаващо! Gold&Black Box е лимитиран модел кутия, който е единствен по рода си. В цветната композиция участие вземат 7-8 черни и 7-8 златни рози. Комбинацията между черни и златни рози е олицетворение на престижа, лукса и богаството. Абсолютната изисканост на кутията личи отдалеч и приковава всички погледи.

Вечните рози са естествени рози, обработени по специална технология чрез балсамиране. Те са откъснати, когато цветовете са най-красиви и с подходяща големина. На допир са изключително фини и нежни и със сигурност ще забележите малките детайли и съвършенсто, което само истинската роза притежава. Няма как да сбъркате тази роза с изкуствена. 

А какво символизира всеки един от тези изящни сами по себе си цветове? 

Черно - този цвят често се свързва със смъртта, но модерната интерпретация на розите в кутии няма тази символика. Черното се свързва със стила, лукса и богатството. Нестандартен за розите цвят, той ще направи истински стилен констраст в комбинация със златните рози. 

Златно - златото е нестандратен за розите цвят. Но обработени по този начин, те придобиват вид на изключително скъпо бижу. Подарявайки златна роза на жената до Вас, тя ще се почуства наистина специална. Заемащи централно място в цветната композиция, златните рози са акцентът в ансамбълът от рози.  

Черната кутия La Belle Rose със златна панделка е идеалният завършек на Gold&Black Box. С тази кутия няма как да не спечелите сърцето на дамата, която обичате! А вкусът ви към луксозните подаръци няма как да не бъде забелязан!

Вечните рози запазват този невероятен вид най-малко 365 дни до 5 години, за което значение има правилното съхранение! Подарък, който наистина си заслужава!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър