До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Голяма черна кутия с червени рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 349.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Голямата кръгла кутия с 25 до 30 вечни червени рози е най-големият израз на любов и вярност, която можете да направите! Червената роза е символ на страст, обожание и романтика. С букет вечни рози, аранжирани по неповторим начин, посланието ви ще окаже точното въздействие, към което се стремите. Ние ви предлагаме не само нов начин на аранжиране, но и изцяло новаторски подход при поднасянето на букет вечни рози в ярко червения цвят на страстта и любовта. 

Вечните рози са естествени рози, обработени по специална технология чрез балсамиране. Те са откъснати, когато цветовете са най-красиви и с подходяща големина. На допир са изключително фини и нежни и със сигурност ще забележите малките детайли и съвършенсто, което само истинската роза притежава. Няма как да сбъркате тази роза с изкуствена. 

А какво символизира този класически цвят?

Червено - огнен цвят, най-характерният за розите. Той символизира стратта, горещата любов, интимността, дълбоки желания и силна любов. Агресивен цвят, но класен сам по себе си. Червеното покачва кръвното налягане, има стимулиращ и подтикващ към действие ефект. Подарявайки червени рози на половинката, показвате Вашата безусловна любов.

Черната кутия La Belle Rose с червена панделка е идеалният завършек на тази красива, голяма и изящна кутия. С тази кутия няма как да не спечелите сърцето на дамата, която обичате!

Вечните рози запазват този невероятен вид най-малко 365 дни до 5 години, за което значение има правилното съхранение! Подарък, който наистина си заслужава!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър