До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Малка ванила кутия със светлосини рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 119.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма на кутията: кръгла
Размер: малка със 7 Eternal Roses
Цвят на кутията: бяла
Цвят на розите: сини


Ако се колебаете кой е най-подходящият подарък и най-елегантният жест на внимание към човек, на когото държите, изберете кокетната малка кутия със седем прекрасни сини  Eternal Roses. Това е не само много модерен, но и изключително сполучлив подарък, тъй като вечните рози ще радват своя притежател най-малко една година. 

Символика на синия цвят:
Синият цвят е цвят на спокойствието, безметежността и покоя. 
Сините рози символизират безоблачната и спокойна любов, обичта, която е не само страст, вълнение и очакване, но и споделеност, приятелство, откровение.  
Във света на цветята, всяко едно притежава определено послание. Езикът на цветята  е познат още като флориография и ни дава шанс да общуваме чрез аранжирането и подаряване на цветя. С поднасянето на балсамираните сини рози, вие отправяте вашето послание за чиста, невинна и безкрайна любов. 


С поръчката на малка кръгла кутия със Eternal Roses получавате:
  • 7 сини Eternal Roses от La Belle Rose
  • Красива бяла дизайнерска кутия с кръгла форма и златно лого
  •  Картичка с послание и восъчен печат

Ако розите се съхраняват правилно, те могат да ви радват повече от 365 дни.  


Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър