До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Малка ванила кутия с червени рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 119.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма на кутията: кръгла
Размер: малка със 7 Eternal Roses
Цвят на кутията: бяла
Цвят на розите: червени 


С удоволствие ви предлагаме класическо съчетание на кръгла бяла дизайнерска кутия с лого La Belle Rose и 7 червени балсамирани рози.  
Това е букет от рози, които ще радват своя притежател поне една година и с които можете да привлечете вниманието и възторга на важен за вас човек.  Едва ли има дама, която би останала безразлична към жест на внимание, който се изразява в поднасянето на нежни червени рози. 


Символика на червения цвят:

Всеизвестно е, че червените рози са символ на любовта и страстта. Установено е, че той енергизира, превъзбужда и дори предизвиква агресия. Червеното е символ и на кръвта, сърцето, войната, благотворителността.
Червените рози се асоциират с любовта, желанието, силното привличане и страстта. Те винаги са били най-подходящото цвете за флирт, обяснение в любов, годеж, сватба или друг неповторим момент от живота.  


С поръчката на малка бяла кутия със 7 червени Eternal Roses , вие получавате: 
- 7 червени Eternal Roses, аранжирани с виртуозност
- Стилна кръгла дизайнерска кутия в бяло със златно лого
- Поздравителна картичка с пожелание и восъчен печат

Малката ванила кутия със 7 Eternal Roses от La Belle Rose е най-милия жест, най-доброто отношение и най-красивото обяснение в любов или преданост към скъп човек! И помнете - тази красива интерпретация ще живее с години и дълго ще напомня за Вашата мила изненада! А с поздравителната картичка ще оставите най-специалното послание...
За да им се радвате по-дълго е важно да ги съхранявате добре. Тези прекрасни рози ще красят домашната атмофера най-малко 365 дни.

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър