До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Малка черна кутия с жълти рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 119.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма: кръгла
Размер: малка
Цвят на кутията: черна
Цвят на розите: жълти


Малка кръгла черна кутия със 7 Eternal Roses от La Belle Rose е точният начин да облечете в думи чувствата си, които изпитвате към близък приятел. Тази малка кутия е нещо много по-различно от всичко, което сте виждали до момента - дори и от най-атрактивният букет. Именно малките жестове имат способността да трогват най-много, точно затова тази кутия е подходяща за всяка ситуация. 


Символика на жълтия цвят:
Жълтите рози се свързват с приятелство, гордост и уважение. Като цвят, носещ топлина и светлина, тази кутия ще внесе малко радост и щастие в дома на получателя й. А поводът е без значение - в делник или празник, на специален празник или дори без повод винаги ще направите правилен избор с тази прекрасна кутия!


С всяка малка кръгла черна кутия с жълти рози получавате:
  • 7 прекрасно аранжирани Eternal Roses 
  • малка черна кутия с жълта панделка и златисто лого
  • поздравителна картичка в плик

Малката черна кутия с жълти вечни рози е мил жест, който всеки би се радвал да получи. Оригинална, дизайнерски издържана тази кутия ще плени погледа на всеки, който бъде отличен с нея!
Ще се радвате на малката кутия с жълти рози най-малко 365 дни!

Доставка

Доставката на нашите кутии се извършва със съдействието на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката може да бъде до офис на Еконт Експрес или до точен адрес – Ваш или този на получателят. След направена поръчка обикновено доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. За да сте сигурни, че ще получите кутията си в точният ден, моля направете Вашата поръчка няколко дни по-рано. Нашите любезни служители ще направят всичко, за да получите кутията си навреме!

Плащане

Плащането се извършва с наложен платеж, Pay Pal, банков превод или паричен превод в Еконт Експрес. Ако искате да изненадате любим човек, можете да направите плащането предварително.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър