До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Eternal Roses - Средна черна кутия с цикламени рози

Напишете отзив | Задайте въпрос

  • 199.00 лв.
100% висококачествени естествени рози, балсамирани в Еквадор.
Поздравителна картичка с восъчен печат.
Гарантирана изненада за получателката на луксозна кутия.

Форма на кутията: кръгла
Размер: средна
Цвят на кутията: черна
Цвят на розите: цикламени


 Средната кръгла черна кутия с цикламени Eternal Roses от La Belle Rose е сладко романтично преживяване, с което ще оставите без думи жената до Вас! Искате да направите оригинален подарък, какъвто скъпият до Вас човек не е получавал – та това е точният избор! Освен любов, кутията с рози е израз на уважение, респект и внимание. Цикламените рози се комбинират невероятно с черният матиран цвят на нашата дизайнерска кутия, а панделката е финалният щрих, който завършва перфектният ни продукт!
 
Символика на цикламения цвят:
Цикламеният цвят е жизнен, активен цвят, който подобно на червеното, стимулира към действие. Едновременно предизвикателен, този цвят символизира увереност и зрялост, но едновременно детска радост и щастие. Цикламените рози са много подходящи за млада дама, която е щура и положително настроена, обича да се забавлява.
 
С всяка средна кръгла черна кутия с цикламени рози получавате:
  • Между 15 и 17 вечни цикламени рози, които са грижливо аранжирани;
  • Черна дизайнерска кутия в цвят черен мат и лого;
  • Специална поздравителна картичка с восъчен печат и послание от Вас;
 
Черната кутия с цикламени Eternal Roses е жест, който ще се помни дълго. Не забравяйте, че всяка жена обожава да получава букети с цветя, но точно тази цветна аранжировка би я оставила без думи! Перфектните ни рози в неустоимо цикламено ще върнат усмивката на лицето и щастието в сърцето на скъпата за Вас дама!
 
Луксозната дизайнерска черна кутия с цикламени балсамирани рози от La Belle Rose ще запазят този си вид с години при правилно съхранение!