До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Символика на цветовете

Предлагаме над 15 цвята рози - какво символизира всеки от тях? Как да изберете перфектният цвят за половинката?


Какво символизират цветовете на розите? Част II
La Belle Rose / Септември 05, 2018
В първата ни статия посветена на цветовете на розите, акцентирахме върху червените, белите, розовите и жълтите прекрасни цветя. Но, тъй като ние от La Belle Rose предлагаме над 15 цвята рози, ще добавим информация за тяхната символика, която най-вероятни Ви интересува. Нека не губим повече време, а да Ви пренесем в прекрасния свят на колоритните вечни рози.
Червената роза - абсолютна класика
La Belle Rose / Ноември 07, 2018
За червената роза е изписано много. На нея са посветени книги, филми, песни и стихове. Тя онази роза, от която лъха на любов и романтика, като в същото време пленява погледа с уникалния си чар и красота. Ако искате да покажете на човека до себе си колко много го обичате, може да му поднесете букет или кутия с червени рози, за да изразите чувствата си.
Идея за перфектния подарък за 8-и март!
D Georgiev / Март 07, 2019
Денят на жената – 8-и март е повод за вълнение не само за дамите, но и за мъжете. Всеки човек в живота си има поне една жена, на която дължи много уважение и това е неговата майка.
Какво символизират цветовете на розите? Част I
D Georgiev / Август 31, 2018
Ако се каните да направите луксозен подарък от кутия с вечни рози, то трябва да познавате символиката на тези красиви цветя. Различните багри имат определено значение, така че ви предлагаме да ги опознаете, преди да дарите красивото растение на любим човек. Нека сега разгледаме разцветки поотделно и да видим какво е тяхното предназначение в живота.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)