До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Грижа за Natural Roses

Уникалните кутии с непреходни розови композиции могат да бъдат акцент във всяко помещение за един доста дълъг период от време, но за целта е нужно да полагате за тях правилните грижи. Не смятаме, че ще подходите небрежно към един толкова изящен, романтичен и луксозен подарък, но предвид факта, че това е сравнително нов продукт за родния пазар, допускаме, че е възможно да се появят известни грешки, поради незнание.

                                                                                                


За да ви помогнем да се насладите максимално дълго на това красиво наше творение, ви предлагаме следните препоръки:


1. Пренасяйте кутията с рози La Belle Rose внимателно и отговорно

La Belle Rose е колкото красив и оригинален, толкова и деликатен продукт. Важно е да го имате предвид при пренасянето и транспортирането на аранжировката към постоянния ѝ притежател. Розите трябва да бъдат добре укрепени в автомобила, с който ще бъдат транспортирани, като се елиминира вероятността кутията да падне, да се преобърне или да бъде смачкана от други предмети.


2. Съхранявайте аранжировката на закрито при благоприятна температура

Нашите букети с еквадорски рози са предназначени за отглеждане в затворени помещения. Не изнасяйте кутията с рози на открито (тераси, веранди, градини и первази на прозорци) дори за кратко. Съхранявайте цветния ансамбъл при нормална стайна температура, като избягвате големите температурни амплитуди – твърде студено или прекалено топло. Не е желателно да поставяте кутията с рози в близост до прозорци, и изобщо под въздействието на пряка слънчева светлина.


3. Не изваждайте розите от кутията

Нашата работа се състои не просто в изящното аранжиране на розите, но и в осигуряването на благоприятна среда за тяхното дълготрайно съществуване. Тази среда са красивите дизайнерски кутии, които сами по себе си са една неповторима декорация, съвместима със стила на всяко помещение. Не изваждайте розите от кутията, защото така съкращавате драстично живота на обаятелния букет, а ние сме постарали той да бъде възможно най-дълъг.


4. Не поливайте розите

Не поливайте розите! Розовите ни композиции се подхранват със специален разтвор, който ги поддържа свежи и ароматни за максимално длъг период от време - до 10-14 дни през студените месеци и до около 7 -10 дни през топлите. 


5. Почиствайте внимателно

Почистване на розовите композиции La Belle Rose не е необходимо. При евентуално запрашаване на букета, прахът се премахва внимателно, като за целта се използва единствено мека четка за прах. Движенията трябва да бъдат нежни и прецизно премерени.


6. Не поставяйте никакви предмети върху розите/ съхранявайте на място, недостъпно за домашни любимци и малки деца

Кутиите с луксозни розови аранжировки са декорация, към която трябва да се отнасяте много внимателно. Не поставяйте нищо върху розовия ансамбъл и се уверете, че близките ви също няма да го правят. За да се радвате на своя красив розов букет възможно най-дълго, препоръчваме да го съхранявате на място, където ще бъде недостъпен за малки деца и домашни любимци.