До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Грижа за Eternal Roses


1. Не поливайте розите!

Eternal Roses са естествени балсамирани рози, които запазват вида си за повече от година. За тяхната поддръжка не е нужна вода. 

2. Не излагайте розите на директна слънчева светлина!

Тъй като розите са обработени по специална технология на балсамиране, излагането на пряка слънчева светлина би довело до нарушаване на веществата, които съхраняват перфектния им вид. Процесите на увяхване ще се ускорят и качеството и вида на розите ще се влоши. Излагайки розите на пряка слънчева светлина, ние неможем да гарантираме за какво време розите ще увяхнат.

3. Съхранявайте розите на стайна температура и влажност. 

Оптималните условия за съхраняване на розите са температура от 18-20 градуса и влажност около 50-60%. При по-ниска темпратура розите ще се съхранят за още по-дълго време. Тъй като замисъла на кутия с рози е да бъде едно красиво допълнение към интериора, обичайното място за съхранение от клиентите е при стайна температура. Тази температура и влажност ще осигурят живот на розите минимум от 1 година. 

4. Ако върху розите се събере прах, почистете с мека четка. 

Като всеки предмет в дома Ви, розите също могат да получат наслагване от прах. Просто почистете с четка за грим или с пера и отново ще имате перфектни рози!

5.  Не поставяйте предмети върху розите!

Розите са нежни и с фини листенца, така че поставянето на предмети може да смачка или пречупи някое листенце. 

6. Не изваждайте розите от кутията.

По този начин розите изглеждат прекрасно! Те са предназначени именно за такъв тип аранжировка и изваждането им ще наруши визията на продукта La Belle Rose.