До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Информация за доставка

Доставките на луксозните ни кутии с рози на територията на Република България се извършват с любезното съдействие на куриерска фирма Еконт Експрес. След повече от 10 години съвместна работа ние се доверихме именно на тях, за да сме сигурни, че нашите цветни бижута ще бъдат грижливо транспортнирани и доставени на време! Последният етап от нашата работа е да изпратим продукта в перфектен вид, отговарящ и дори надхвърлящ Вашите представи!


Стандартното време за доставка е 2 работни дни след направена поръчка. Преди да изпратим поръчката Ви, ще се свържем с Вас за потвърждение. Ако направите поръчката си до 12ч., ще можем да я аранжираме и изпратим още на следващият ден, а по възможност и на същият (ще бъдете уведомени за това). В противен случай ще можем да я аранжираме и изпратим до 2 работни дни. За тази услуга вие не заплащате нищо допълнително, с изключение на стандартната цена на доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес или до адрес. Доставките до адрес се извършват през всички работни от 9 до 17 ч., а в събота до 13 ч. с услуга приоритет. Доставките до офис на куриерска фирма се извършват през всички работни дни, включително и в събота.
Разбира се предлагаме и експресна услуга на доставка до 24 ч. За целта трябва да направите вашата поръчка отново до 12ч., за да я аранжираме и изпратим на същият ден. Моля имайте предвид, че поръчките с експресна доставка се аранжират приоритетно пред поръчките със стандартна услуга. Експресната поръчка се заплаща допълнително в размер на 15 лева за всяка кутия. Доставката отново се заплаща. Можете да платите с наложен платеж при доставка, по банков път с дебитна/кредитна карта или чрез PayPal.


Фиксираната цена за доставка до офис на Еконт Експрес е както следва:
  • Малка кутия - 5 лв.
  • Средна кутия - 8 лв.
  • Голяма кутия - 12 лв.
Фиксираната цена на доставка до адрес с Еконт Експрес е както следва:
  • Малка кутия - 7,50 лв.
  • Средна кутия - 10 лв.
  • Голяма кутия - 15 лв.
Ако желаете Вие или Вашият близък да получи доставка в определен от Вас час, ще бъде причислена услуга “Приоритет”, която оскъпява допълнително с 2,40 лв. крайната сума.
Имайте предвид, че големите ни кутии са с тегло около 5-6 кг, средните около 3 кг, а малките до 1 кг. Това е причината доставката на по-големите ни кутии да е с по-висока цена.
Когато нямате възможност да подарите лично вашата изненада, куриерите на Еконт Експрес могат да го направят вместо Вас! За целта можете да направите плащане на крайната сума (цена на кутия + доставка) по банков път и т.н. При доставката Вашият/а близък/а няма да заплаща абсолютно нищо! Това, което те ще получат е перфектно аранжирана кутия и 100 % сигурна изненада!


Посветени на работата си, ние полагаме максимални грижи за аранжирането на всяка кутия със свежи рози. Отговорността ни важи до момента на изпращане на луксозната кутия и предаване на куриерите от Еконт Експрес. През времето за транспортиране отговорността е тяхна. Разбира се ние се доверяваме именно на тях, заради дългогодишния ни съвместен опит. Но въпреки това, за максимална сигурност както за нас, така и за Вас, ние застраховаме всяка една кутия. Тя е опакована в транспортна кутия и добре укрепена, маркирана с етикети за позиция, посока и т.н. Въпреки всичко ние ви съветваме при доставки до офис да получите кутията си възможно най-скоро, или ако доставката е до адрес, да бъдете на линия за получаването й. Колкото повече тя престоява в офисите на куриерската фирма, толкова повече ще се скъси животът на розите.
От момента на получаването на кутията с рози, отговорността вече е Ваша! Ние гарантираме живот на естествените рози при правилно съхранение поне 7 дни. Повече за грижата на розите можете да откриете в съответната категория!