До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Често задавани въпроси

                                                   


Какво представляват EternalRoses?

Eternal Roses или т.нар. вечни рози са естествени рози, които се обработени по специална технология на балсамиране в Еквадор, която им позволява да запазят неустоимият си вид за най-малко 365 дни до 5 години.

 

Как да съм сигурен/на, че розите ще живеят толкова дълго?

Трайността на розите зависи изключително от грижата за тях, която полагате. Ако ги съхранявате правилно ще се радвате на прекрасни рози най-малко 1 до 5 години. 

 
Какъв цвят рози е подходящ за моят повод?

Предлагаме Ви широка гама от невероятни цветове, които наистина биха затруднили избора. Затова ви препоръчваме да се запознаете със символиката на цветовете на розите или да се консултирате с наш любезен служител.

 

Трябва ли да се поливат розите?

Не! Розите не се нуждаят от поливане! Натуралните рози са поставени върху пиафлора с необходимото количество вода. Вечните рози са балсамирани и техният изящен външен вид е запечатан за дълъг период от време без нужда от вода!

 

Мога ли да извадя розите от кутията?

Не! Розите са предназначени за аранжировка по този начин и тяхното изваждане ще доведе до нарушаване естетиката на продукта La Belle Rose.

 

Какви грижи трябва да полагам за моите рози?

Грижата не изисква усилия! Единствено не излагайте Вашите натурални и балсамирани рози на пряка слънчева светлина, съхранявайте ги на нормална стайна температура и ще се радвате на техният изящен вид възможно най-дълго време! Научете повече как да се грижите за натурални и балсамираните рози.

 

Мога ли да поръчам и заплатя предварително, а Вие да изненадате скъп за мен човек?

Разбира се! В това сме най-добри! Можете да заплатите предварително, а ние ще доставим избраната от Вас кутия в избран от Вас ден и час. По Ваше желание ще добавим поздравителна картичка със специално послание!