До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

Нашите кутии

Всеки флорист ще ви предложи изящен букет рози в елегантна кутия, от която е редно да ги извадите час по-скоро, за да им осигурите оптимална среда за съхранение за максимално дълъг период време – най-често това е ваза с вода. Тук се появява и първата разлика между класическия и нашия букет. Ние ви предлагаме пищен букет от рози в супер елегантни кутии, изработени по собствен дизайн на нашата марка. Кутиите са предназначени да бъдат основното място за съхранение на цветната ни аранжировка.
Кутиите са нещо, с което се гордеем не по-малко от самите флорални ансамбли, които създаваме с много любов и творчески подход. С чувство на вина ви уверяваме, че ще се затрудните да определите кой елемент от композицията е по-красив – розите с неповторимото си излъчване, начинът, по който са аранжирани, или луксозните дизайнерски кутии, в които ги предлагаме? Истината е, че всеки елемент има своя индивидуална естетическа стойност, но начинът, по който сме ги съчетали ни дава основание да смятаме, че сме създали истински шедьовър.Няколко удачни варианта


Стилните дизайнерски кутии, в които се предлагат букетите La Belle Rose са с различна големина и форма, така че да всеки да може да избере най-подходящия за своите нужди ансамбъл. Можете да избирате между квадратни и кръгли кутии с по-голям или по-компактен размер. За да не ви ограничаваме в избора, предлагаме кутиите и в различен цвят на облицовката – черен и бял. Всеки флорален аранжимент се изготвя така, че да се слее идеално със съответната кутия. Само по този начин цялостната композиция може да изпълни перфектно ролята си на оригинална интериорна декорация и стилен подарък.

Визия и усещане


Дизайнерските букети La Belle Rose въздействат по неповторим начин, радвайки голяма част от сетивата. Те са истински пир за окото, но същевременно въздействат приятно и на обонянието. Изработени от специална луксозна хартия с матов финиш, кутиите, съхраняващи непреходните ни розови букети създават не по-малко търсен от нас ефект при докосване. Луксозното и обаятелно присъствие на кадифето е пресъздадено с правилния подбор на материалите. Всяка кутия La Belle Rose носи майсторски гравираното лого на нашата марка – един допълнителен нюанс, допринасящ за естетическото преживяване.