До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

За Нас

За нас

За нас

La Belle Rose е не просто търговска марка, а името на екип, отличаващ се с новаторски дух и непресъхващ афинитет към оригиналното и красивото. Ние стартирахме една съвсем нова за страната ни инициатива, с намерението да предложим един по-различен подход на всеки, който иска да засвидетелства позитивните си чувства, като същевременно избяга от тривиалното и баналното.

Прочети повече

Eternal Roses

Eternal
Roses

Това са рози, живеещи години! Красотата и изяществото на вечните рози може да радва очите и сърцето на притежателката им години наред, напомняйки за един специален повод и мил жест, който сте отправили! Думите ще бъдат излишни, а изненадата – незабравима!

Прочети повече

Natural Roses

Natural
Roses

Натуралните рози от La Belle Rose са истински цветен фурор – привлича вниманието на всеки, докоснал се до красотата им! Подарете кутия със свежи, еквадорски рози, за да покажете любовта и уважението си по най-специалният начин!

Прочети повече

Нашите кутии

Нашите
кутии

Докато красивите букети с рози остават тривиален начин да покажете Вашето специално внимание, то ние от La Belle Rose създадохме една нова и модерна интерпретация на класическият букет с натурални рози. Ние предлагаме елегантна кутия, създадена по собствен дизайн на нашата марка. В нея съхраняваме прекрасните ни Natural и Eternal Roses, а с помощта на красива панделка поставяме финалният щрих към изящният дизайн на кутията!

Прочети повече