До -30% намаление на избрани продукти в La Belle Rose!

За La Belle Rose

                                                                              

 La Belle Rose е не просто търговска марка, а името на екип, отличаващ се с новаторски дух и непресъхващ афинитет към оригиналното и красивото. Ние стартирахме една съвсем нова за страната ни инициатива, с намерението да предложим един по-различен подход на всеки, който иска да засвидетелства позитивните си чувства, като същевременно избяга от тривиалното и баналното.
Името на нашата търговска марка казва всичко за продукта, който предлагаме. Красивата роза си остава най-романтичният подарък, а когато е перфектно аранжирана и притежаваща изключителна дълготрайност, тя казва всичко – думите за излишни. Нашата цел е именно това – да ви помогнем да кажете всичко, без да е нужно да търсите правилните думи и да се притеснявате, че казаното подлежи на погрешна интерпретация.
La Belle Rose е нещо много по-различно от класическия луксозен букет рози. Нашите продукти са начин на изразяване, който ще ви отличи от всички останали и ще направи жестовете ви незабравими. Като доказани специалисти в интериорния и флористичен дизайн, ние знаем как да превърнем личния повод в наистина специално събитие. Компанията ни стартира своята дейност с намерението да придадем нов облик на класическия букет от пищни и уханни рози. Голямото търсене на оригиналност в букетите ни показа, че от подобен продукт има нужда и в България. Флоралната индустрия у нас се нуждае от място, което да предложи безупречно подреждане на розите, излъчващо лукс, елегантност и непреходност. Нашите букети са наистина трайни и предоставени по начин, който улеснява тяхното съхранение.Начало на живата интериорна декорация


Луксозните вечни букети La Belle Rose са идеалната алтернатива на саксийните растения. Те са не просто уникален романтичен жест, но и чудесен компонент от интериорния декор. Основен стимул в нашата дейност е стремежът да предложим дълготрайни цветни аранжименти под формата на едно изключително артистично изживяване. Вдъхновение черпим именно от розата, отличаваща се от всички цветя със своята индивидуалност, аристократизъм и романтично излъчване. Правилно поднесената роза ви позволява да покажете страст, благодарност, респект.
В екипа ни няма място за хора без въображение. Новият поглед върху цветната аранжировка е това, което превърна група ентусиасти в реномиран бранд, за който тепърва ще се говори. La Belle Rose е творение, с което се гордеем изключително много, защото пищните ни еквадорски рози, аранжирани изящно, могат да изпълнят перфектно своето предназначение – да бъдат мил жест, обяснение в любов, изящна декорация и оригинален подарък.